فهرست مطالب:
معرفی باکتری لژیونلا: 2
ویژگی های باکتری لژیونلا: 4
صفات بیوشیمیایی و مورفولوژی باکتری: 5
راه های انتقال باکتری: 6
روش های تشخیص باکتری لژیونلا: 7
راه های حذف و کنترل لژیونلا: 9
منابع: 11
معرفی باکتری لژیونلا:
لژیونلا و «لژیون ایرز» نوعی میکروباکتری است که میتواند در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا به بیماری نقص ایمنی مبتلا هستند، افراد مسن، سیگاریها و افرادی که از بیماریهای ناتوانکننده یا بیماریهای شدید ریوی رنج میبرند، کشنده باشد.
نموفیلا باکتری مولد بیماری لژیونلا میتواند به مقدار اندک و بهطور طبیعی در منابع آبی نظیر برکهها، رودخانهها و مخازن آب یافت شود. ممکن است این باکتری در برجهای خنککننده سیستمهای تهویه هوا، کندانسورهای تبخیری و دستگاههای تولید چشمهگردابی مصنوعی نیز وجود داشته باشد.
این باکتری شایع در شبکه آب رسانی بوده که به طور طبیعی در آبهای تازه مشاهده و همچنین به طور پلانکتونی در آب یا بیوفیلم ها زنده و از طریق تشکیل آئروسل در سیستمهای آبی وارد ریه انسان شده و پنومونی ایجاد می نماید. ( )
تعداد صفحات : 12
فرمت فایل : word ( قابل ویرایش ) میباشد.
توجه : این فایل با بهترین کیفیت قابل پرینت میباشد.